Blog


2024

Het Paterswoldsemeer tijdens de eerste corona lockdown in 2020.

De ontwerper die ik was, werd de beeldmaker die ik ben.

2 februari 2024 Update op 7 mei 2024 Categorie Ondernemen

Wat een ramp had kunnen worden bleek achteraf een kans van jewelste.

Stel je voor, het is 2020 en een pandemie legt het land plat. Van de ene op de andere dag kakt mijn beroepspraktijk als designer in. Weinig geruststellend zou je denken of ligt het toch anders? Eenmaal van de schrik bekomen voelde de beperking van een lockdown als een zegen. Ik genoot van vertragen, plannen maken en een nieuwe koers uitzetten. Het was tijd mijzelf opnieuw uit te vinden en te doen waar ik al langer van droomde. De ontwerper die ik was, werd de beeldmaker die ik nu ben. De Kamer van Koophandel ontving een naamswijziging en mijn bedrijf ‘arjensnijder. fotograaf. ontwerper’ was een feit. 
 

Fotograferen en ontwerpen
Een maand na het op slot gaan van ons land haalde ik mijn eerste opdracht als fotograaf binnen. In een periode van vier jaar maakte ik voor een Nederlands-/Duitse klant enkele honderden landschapsfoto’s van o.a wandelroute Hünenweg Hondsrugpad. Naast het vastleggen van highlights van de etappes ben ik ook verantwoordelijk voor het design van de infopanelen. Op dit moment fotografeer ik in opdracht (portret, documentair, corporate) en werk ondertussen aan vrij werk in mijn pop-up studio Kunstruimte Het Langhuis in Zwolle. 

Ik vind het leuk om mijn werk af en toe met je te delen. Voed mij met feedback om van te leren en te groeien. Dank je wel.

Gesprek laden